Om TK stål

Om TK Stål og Maskiner ApS – Smede- & Maskinværksted

Vi startede som almindeligt smedeværksted, hvor opgaverne hovedsageligt bestod af trapper, stålkonstruktioner til bygninger, altaner, smedejernslåger, specialopgaver o.l. Dette har hængt ved lige siden, og vi tog efterhånden også reparation og servicering af landbrugs- og entreprenørmaskiner til os, som vi udfører både på værkstedet og direkte hos kunderne.

Vi lægger stor vægt på et godt samarbejde med vores kunder. Derfor er vores priser også konkurrencedygtige, og servicen er altid i højsædet. Vi har gennem tiden investeret i maskiner, der gør, at vi selv kan lave store dele af reservedelene hjemme på værkstedet, hvilket giver hurtigere leveringstid. Vi fremstiller selv hydraulikslanger både på værkstedet og ude ved kunderne. Vi kan derfor hurtigt og effektivt skifte hydraulikslanger direkte på stedet, om det er i stalden, marken, grusgraven eller et helt fjerde sted.

Vi har mere end 30 års erfaring inden for smede- og landbrugsområdet. En erfaring vi blandt andet bruger til at udvikle og opfinde forskellige maskiner og maskindele.

Et af vore egne produkter er Aircooling højtrykskølingsanlæg. Vi har siden 2004 udviklet og arbejdet med Aircooling og har gennem tiden opsat mere end 600 anlæg i ind- og udland. Aircooling er et højtrykskølings- og befugtningsanlæg, der kan bruges til køling, overbrusning samt iblødsætning både i industrien, landbruget og detailhandlen. I AirCooling presses vandet gennem anlægget med et tryk på op til 70 bar, hvilket gør at vandet forstøver helt fint. Denne fine forstøvning og der heraf følgende fordampning bruger energi. Energien bliver taget fra den omkringliggende luft, som derved øjeblikkeligt nedkøles 3-10 grader. Dette giver et bedre indeklima for både dyr og mennesker.

TK Stål og Maskiner ApS er altid i bevægelse, og vi udvider stadig forretningsområderne, så har du en specialopgave, du mangler en løsning på, så kontakt os gerne. Vi går aldrig på kompromis med vores høje kvalitet og kundeservice.

Kontakt os idag

Brug for hjælp eller spørgsmål kontakt os.