Forbedring af indeklima og produktionsforhold

Vi adskiller os fra de fleste andre smede- og maskinværksteder ved at have udviklet vores eget befugtningsanlæg. Et anlæg, vi har givet det passende navn, Aircooling. For det er sådan det er…

Med vores befugtningsanlæg installeret forbedres indeklima og produktionsforhold, hvilket er afgørende for mange brancher. Fx møbelindustrien og landbruget.

Aircooling, der er baseret på højtrykskøling, fungerer i korte træk på to måder. Ved hjælp af vand kan anlægget køle luften, ligesom luftfugtigheden kan reguleres efter behov.

Vand sendes ud gennem dyser

I praksis vil det sige, at vand under tryk (op til 70 bar) sendes ud gennem dyser, der er monteret på et strengsystem under loftet. Vandet forstøves via dyserne, og i den proces trækkes varmen ud af luften, hvorved nedkøling af rummet sker.

Vand fordamper

Typisk sidder dyserne med en afstand på ca. 2 meter, og det fint forstøvede vand når at fordampe, før det rammer gulvet. På den måde er der ingen gener for hverken produktionsudstyr, mennesker eller dyr.

Vand sendes ud gennem dyser

Ved nedkøling sendes vandet ud i intervaller, men Aircooling udmærker sig også ved at kunne bruges til overbrusning/rengøring. Fx af en tom stald.

Aircooling kan i øvrigt tilkobles det eksisterende ventilationsanlæg

Faktisk kan anlægget tilpasses individuelt, og vi hjælper dig sikkert igennem hele processen. Lige fra dimensionering af anlægget, til opsætning og service.

Gennem årene har vi opsat flere end 600 anlæg i ind- og udland

Interesseret i at høre mere?

Kontakt os og få et uforpligtende besøg af vores Aircooling-konsulent.