Teknisk designer

Det daglige arbejde

I stillingen som  teknisk designer bliver dit primære ansvarsområde konstruktion af bygningsstål, altaner, trapper, værn, osv. Du er med fra ordremodtagelse, til det færdige projekt er leveret. Du får en direkte indflydelse på kundens oplevelse af TK Stål & Maskiner Aps, og er dermed med til at sætte dit fingeraftryk på den fortsatte udvikling og vækst.

Din hverdag bliver i tæt samarbejde med vores tekniske afd. og vil bestå, blandt andet, af følgende opgaver:

  • Intern projektplanlægning af hele ordreforløbet, herunder løbende koordinering med Værkfører.
  • Sikre at ordrer er produktionsklare med det rigtige grundlag, tegninger m.m. ud fra en tæt dialog med kunden og dit team.
Nyuddannet eller erfaren? Vi er klar på begge dele

Du er teknisk designer. Du er motiveret for at arbejde bredt inden for ordrebehandling, og du drives af at tage et ansvar for hele ordreflowet.
Du har en god økonomisk forståelse, og er en erfaren bruger af Office pakken, samt 3D tegning i Inventor og gerne erfaring med Vault. Som person er du ansvarstagende, proaktiv og løsningsorienteret. Du har et godt energiniveau, og trives i et uformelt miljø hvor kontakten til produktionen er lige ved hånden.

Du har desuden erfaring med EN1090 fra tidligere arbejde eller fordi du i kraft af uddannelse har kendskab til dette.

Vi ser frem til at høre fra dig

Finder du denne stilling interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV på mail til Thomas Klausen,  tk@tk-steel.dk

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Thomas Klausen på tlf.: 61 36 75 77

 

Vi behandler ansøgninger løbende og med stor diskretion. Når du sender din ansøgning og CV, accepterer du også at vi opbevarer dine oplysninger i op til seks måneder.

Om TK Stål og Maskiner ApS - Smede- & Maskinværksted

Vi startede som almindeligt smedeværksted, hvor opgaverne hovedsageligt bestod af trapper, stålkonstruktioner til bygninger, altaner, smedejernslåger, specialopgaver o.l. Dette har hængt ved lige siden, det er efterhånden blevet til store stålentrepriser på etage byggeri og industri byggeri.

Vi lægger stor vægt på et godt samarbejde med vores kunder. Derfor er vi konkurrencedygtige, og servicen er altid i højsædet. Vi har gennem tiden investeret i maskiner, der gør, at vi selv kan fremstille delene hjemme på værkstedet, hvilket giver hurtigere leveringstid.

Vi har mere end 30 års erfaring inden for smede- og maskin området. En erfaring vi blandt andet bruger til at udvikle og opfinde forskellige maskiner og maskindele. Et af vore egne produkter er Aircooling højtrykskølingsanlæg.